Suomen yhtiöoikeusyhdistys ry
Bolagsrättsliga föreningen i Finland

Viimeisimmät uutiset

15. vuosikokouksen pöytäkirja 28…

Pöytäkirja on jäsenten luettavissa alla olevasta linkistä: 15. vuosikokouksen ptk 28.5.2019 Lue lisää

Vuoden 2018 parhaan yhtiöoikeude…

Suomen yhtiöoikeusyhdistys on palkinnut Manne Airaksisen, Pekka Pulkkisen ja Vesa Rasinahon vuoden 2018 parhaasta yhtiöoikeudellisesta kirjoituksesta. Palkinto annettiin heidän teoksiensa Osakeyhtiöla... Lue lisää

15. vuosikokous ja teemapäivä 28…

Yhdistyksen vuosikokous ja kevään teemapäivä järjestetään 28.5.2019 klo 16:00 alkaen Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin tiloissa (Eteläesplanadi 14). Teemapäivän aiheena on uusi Corporate Gover... Lue lisää

Tervetuloa yhdistyksen kotisivuille

Suomen yhtiöoikeusyhdistys ry on avannut uudet kotisivut. Kotisivuilta löydät yhdistyksen uutiset ja tietoa tulevista tapahtumista. Kirjautumalla sisään Kirjaudu-linkin kautta, pääset käsiksi vain jäsenille tarkoitettuun materiaaliin. Huomioithan, että Ajankohtaista-sivun tiedotteet ovat julkisia. Vain jäsenille tarkoitetut tiedotteet löytyvät Jäsenille/Uutiset-sivulta. 

Uusilla kotisivuilla on myös Dokumentit-osio, johon pääset käsiksi kirjautumalla sisään hallituksen tunnuksilla. Dokumentit osiosta löydät mm. vuosikokouksien pöytäkirjat, esitelmät sekä tunnustuspalkintojen aineiston.


Tietoa meistä

Tavoitteenamme on kerätä suomalaiset yhtiöoikeuden asiantuntijat saman aatteellisen katon alle. Järjestämme jäsenillemme kaksi kertaa vuodessa korkeatasoisen yhtiöoikeuspäivän, jossa keskitymme ajankohtaisiin yhtiöoikeudellisiin teemoihin.

 

Yhteystiedot

 • Suomen yhtiöoikeusyhdistys ry
  c/o Vesa Rasinaho
  Corporate Counsel
  Roschier Asianajotoimisto Oy
 • Keskuskatu 7 A
  00100 Helsinki
  GSM: +358 40 769 8253
 • Lähetä sähköpostia

Seuraa meitä