maanantai, 13 kesäkuu 2016 16:53

Suomen yhtiöoikeusyhdistys palkitsi Helena Huuskan parhaan puhujan -kunniamaininnalla ELSA:n oikeustapauskilpailussa

Suomen yhtiöoikeusyhdistys oli tänä vuonna mukana the European Law Students’ Associationin kansallisessa oikeustapauskilpailussa. Oikeustapauskilpailun oikeudenala vaihtelee vuosittain, mutta tänä vuonna yhdeksättä kertaa järjestettävän kilpailun aihe oli yhtiöoikeudellinen ja se kokosi yhteen yhtiöoikeudesta kiinnostuneita opiskelijoita Turun, Helsingin ja Lapin tiedekunnista. Kilpailuun osallistuneet joukkueet syventyivät vuoden aikana ennen kaikkea apporttisääntelyyn sekä osakeyhtiölain mukaiseen vahingonkorvaukseen.

Alkukarsinnat joukkueiden välillä hoidettiin kirjallisessa osiossa, jossa joukkueet laativat sekä kannekirjelmän että vastineen. Kirjallisesta osiosta 29.4.2016 pidettävään semifinaaliin ja finaaliin raivasivat tiensä neljä parasta joukkuetta. Kahden parhaan joukkueen lisäksi on ollut tapana palkita koko finaalipäivän paras yksilösuoritus parhaan puhujan palkinnolla. Tänä vuonna yhtiöoikeusyhdistys palkitsi Helena Huuskan (Helsingin yliopisto) kunniamaininnalla ja 300 euron stipendillä menestyksekkäästä esiintymisestä kilpailussa. Oikeustapauskilpailun palkintojenjaossa kunniamaininnan oli myöntämässä yhdistyksen puheenjohtaja Vesa Rasinaho.

Tietoa meistä

Tavoitteenamme on kerätä suomalaiset yhtiöoikeuden asiantuntijat saman aatteellisen katon alle. Järjestämme jäsenillemme kaksi kertaa vuodessa korkeatasoisen yhtiöoikeuspäivän, jossa keskitymme ajankohtaisiin yhtiöoikeudellisiin teemoihin.

 

Yhteystiedot

 • Suomen yhtiöoikeusyhdistys ry
  c/o Vesa Rasinaho
  Senior Counsel
  Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
 • Eteläesplanadi 14
  00130 Helsinki
  GSM: +358 40 769 8253
 • Lähetä sähköpostia

Seuraa meitä