perjantai, 17 kesäkuu 2016 15:35

Yhtiöoikeusyhdistys lausuu osakeyhtiölain muutostarpeita koskevasta arviomuistiosta

Yhtiöoikeusyhdistyksen hallitus on päättänyt antaa yhdistyksen nimissä lausunnon oikeusministeriön julkaisemasta osakeyhtiölain muutostarpeita koskevasta arviomuistiosta. Lausunnon määräpäivä on 18.8.2016. 

Mikäli yhdistyksen jäsenet ovat kiinnostuneita osallistumaan yhdistyksen nimissä lähetettävän lausunnon valmisteluun, kiinnostuneet otetaan mielellään mukaan laatimistyöhön.

Kiinnostuneita pyydämme olemaan yhteydessä yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Vesa Rasinahoon (vesa.rasinaho(at)roschier.com, 040 769 8253). 

Yhdistys pyrkii lausunnoillaan ja muulla toiminnallaan vaikuttamaan lainsäädännön riittävyyteen ja hyvään laatuun. Lainsäädännössä ei tulisi olla aukkoja eikä ylisääntelyä, sen tulisi olla selkeää ja perustelujen relevantteja. Erityisosaamisensa perusteella yhdistys lausuu myös teknisistä detaljeista, jos niillä on käytännön merkitystä. Lausunnoissa vältetään puhdasta teoretisointia ja kannanottoja erityisintresseihin.

Tietoa meistä

Tavoitteenamme on kerätä suomalaiset yhtiöoikeuden asiantuntijat saman aatteellisen katon alle. Järjestämme jäsenillemme kaksi kertaa vuodessa korkeatasoisen yhtiöoikeuspäivän, jossa keskitymme ajankohtaisiin yhtiöoikeudellisiin teemoihin.

 

Yhteystiedot

 • Suomen yhtiöoikeusyhdistys ry
  c/o Vesa Rasinaho
  Senior Counsel
  Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
 • Eteläesplanadi 14
  00130 Helsinki
  GSM: +358 40 769 8253
 • Lähetä sähköpostia

Seuraa meitä