torstai, 28 touko 2015 14:45

Yhtiöoikeusyhdistys on perustanut uuden kirjoituspalkinnon

Yhtiöoikeusyhdistyksen hallitus on päättänyt perustaa tutkielmapalkintojen ohessa säännöllisesti jaettavan kirjoituspalkinnon yhtiöoikeutta koskevalle kirjoitukselle.

Palkittava kirjoitus voi olla koti- tai pohjoismainen yhtiöoikeudellinen kirjoitus ja siinä voi painottua joko teoreettiset tai käytännölliset kysymykset. Kirjoituksia arvioitaessa yhtiöoikeus ymmärretään laajasti ja palkittava kirjoitus voikin olla esimerkiksi arvopaperimarkkinoita tai tilintarkastusta koskeva kirjoitus, jolla on kuitenkin kiinteä liityntä yhtiöoikeuteen. Valintakriteerinä on kirjoituksen sisällön merkittävyys suomalaiselle yhtiöoikeudelle ja sen kehittämiselle.

Päätöksen kirjoituspalkinnon saajasta tekee yhdistyksen hallitus palkintoraadin ehdotuksen perusteella. Kirjoituspalkinnon suuruus on 1.500 euroa.

Ensimmäinen kirjoituspalkinto on tarkoitus julkistaa syksyllä 2015.

Palkintoraadin jäsenet (vuosiksi 2015–2017)

lainsäädäntöneuvos Jyrki Jauhiainen
päälakimies, OTT, Timo Kaisanlahti
asianajaja, OTT Ari Savela
professori Veikko Vahtera

Tietoa meistä

Tavoitteenamme on kerätä suomalaiset yhtiöoikeuden asiantuntijat saman aatteellisen katon alle. Järjestämme jäsenillemme kaksi kertaa vuodessa korkeatasoisen yhtiöoikeuspäivän, jossa keskitymme ajankohtaisiin yhtiöoikeudellisiin teemoihin.

 

Yhteystiedot

 • Suomen yhtiöoikeusyhdistys ry
  c/o Vesa Rasinaho
  Senior Counsel
  Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
 • Eteläesplanadi 14
  00130 Helsinki
  GSM: +358 40 769 8253
 • Lähetä sähköpostia

Seuraa meitä